OdileAnckyCharmant ClaireDoris-DayFoxy-FelicityHemeltjeLief

 

 

  

Start
Omhoog
Nieuws November 2009
Nieuws Oktober 2009
Nieuws September 2009
Nieuws Augustus 2009
Nieuws Juli 2009
Nieuws Mei 2009
Nieuws April 2009
Nieuws Jan-Feb-Ma 09
 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign by
Monique Schellekens

Nieuws Jan-Feb-Ma 2009

Algemene zaken januari, februari en maart 2009

Zaterdag 21 maart 2009
Vandaag is Eye-Catcher voor de eerste maal gedekt door Abedar's Olle Olsen!! We verwachten uit deze combinatie rode en black and tan pupjes.
Dit is een herhaal combinatie. De N-pupjes zijn ook uit deze combinatie!!

Zondag 15 maart 2009
Vandaag de startpagina aangepast en de pagina van de Q pupjes aangemaakt die eind december 08 ons huis hebben verlaten en het allemaal heel goed maken.
Verder vandaag besproken of de teckelspelmiddag doorgaat ja of neen en wanneer aangezien deze middag de laatste jaren wordt gecombineerd met de stamboommiddag.

Vrijdag 13 maart 2009
Na bijna 2 weken uit de lucht te zijn geweest -i.v.m. verhuizing van de site naar een andere provider- lijkt alles nu juist te zijn overgezet. Met de omzetting zijn sommige pagina's niet helemaal 1 op 1 overgezet, hier wordt aan gewerkt.

Oogonderzoek op erfelijke oogziektes Op maandag 2 maart bezochten we de dierenarts met 6 van onze 7 teckels -Charmant-Claire is 22 februari jl. al weer 8 jaar oud geworden dus zij hoeft niet meer onderzocht te worden - de dierenarts voor het ECVO oogonderzoek. Alle teckels zijn wederom vrij bevonden van erfelijke oogaandoeningen.

Showresultaten januari en februari en maart 2009!!
Januari 2009

PLANNING VAN DE STAMBOOMMIDDAG -IN SAMENWERKING MET DE SPELLENMIDDAG VAN DE NTC- OP ZATERDAG 25 APRIL A.S.VANAF 14.00 UUR

Dit jaar waren we uiteraard weer aanwezig op de clubmatch te Waalwijk (17 janauri 2009)
De resultaten waren als volgt:
Nederlandskampioen Hemeltjelief van de Wouwer 1 zeer goed, wel ontving zij in de erering -net als alle andere ingeschreven Nederlands Kampioenen- een prachtig aandenken!!
Nederlandsjeugdkampioen Abedar's Olle Olsen behaalde een 2 uitmuntend
Nederlandsjeugdkampioen Kroonjuweel-Kaatje van de Wouwer behaalde 1 uitmuntend, werd beste teef en werd Beste van het Ras helaas in de erering werden we niet verder geplaatst.

 

 

 

 

 

 

Februari 2009
Op vrijdag 6 februari waren we aanwezig op de Internationale Tentoonstelling te Eindhoven
De resultaten waren als volgt:
Nederlandsjeugdkampioen Abedar's Olle Olsen behaalde 1 uitmuntend CAC/CACIB, werd beste reu en tevens Beste van het Ras, in de erering werden we geplaatst, een mooie vierde plaats. Omdat Olle Olsen - die we thuis Okidoki noemen - inmiddels al ruim voldoende punten had voor het Nederlands Kampioenschap en vandaag ook de leeftijd had bereikt van 27 maanden en 1 dag werd hij door dit resultaat NEDERLANDS KAMPIOEN!! Met dank aan de fokker van deze -stabiele slimme grappige en altijd vrolijke korthaar teckel - Hilda bedankt!!
Nederlandsjeugdkampioen Kroonjuweel-Kaatje van de Wouwer behaalde 2 uitmuntend en behaalde het RCACIB

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 22 februari waren we aanwezig in Hoogstraten, voor ons bijna een thuiswedstrijd. Ned kampioen ned jeugdk sv schwhk Abedar's Olle Olsen resultaat 2 uitmuntend
Nederlandsjeugdkampioen Kroonjuweel-Kaatje van de Wouwer resultaat 1 uitmuntend. Daar bleef het verder bij echter -ondanks het wat "magere" resultaat- was het verder wel een hele gezellige dag en waren we lekker vroeg weer thuis.

Zaterdag 28 februari, al heel vroeg uit de veren!! We hadden ingeschreven voor de Martinidogshow te Groningen.
Na een goed verlopen reis kwamen we tijdig aan bij de mooie ruime hallen van de Martinidogshow. Het parkeren was wat lastig waardoor we toch nog maar net tijdig aanwezig waren.
Het aantal ingeschreven korthaar standaard teckels was een behoorlijk aantal, maar liefst 20 inschrijvingen.
ned kampioen ned jeugdk sv schwhk Abedar's Olle Olsen behaalde 1 uitmuntend, CAC/CACIB, beste reu en Beste van het Ras, in de erering -waar dit maal 3 teckels mochten worden geplaatst- bleven we over bij de laatste 4 helaas moesten we toch nog vroegtijdig de ring verlaten.
Nederlandsjeugdkampioen Kroonjuweel-Kaatje van de Wouwer behaalde 1 uitmuntend, CAC/CACIB en beste teef.
Door dit resultaat werd kaatje DEFINITIEF NEDERLANDS KAMPIOEN!! Ook kaatje had al meer dan voldoende punten voor het kampioenschap en heeft de vereiste leeftijd.
Omdat onze teef en reu voor beste van het ras tegen elkaar mochten kampen was de hulp van Maria meer dan welkom, waarvoor dank.
Meer dan tevreden begonnen we - met een heerlijk muziekje op - aan onze terugreis.