OdileAnckyCharmant ClaireDoris-DayFoxy-FelicityHemeltjeLief

 

 

 

 

Start
Omhoog
 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign by
Monique Schellekens

Stamboommiddag 2010

Dit jaar was de teckel- spelmiddag en de stamboommiddag op zondag 25 april 2010 (dus niet op een zaterdag).

Omdat de aankondiging in de dashond qua datum wat rommelig verliep waren er mensen die op een foutieve dag wilde komen en er zelfs speciaal vrij voor hadden gevraagd, en zelfs mensen die op de foutieve dag kwamen!! (helaas voor de publicatie van de datum zijn wij niet verantwoordelijk en fouten zijn nu eenmaal menselijk).

 Desondanks werd door een groot aantal mensen en teckels, groot en klein, meegedaan aan de spelletjes wat altijd een heerlijk gezicht is.

 Onder prachtig weer kwamen de trotse baasjes met de R pupjes weer richting Brabant waarvoor onze hartelijke dank.

Helaas waren niet alle baasjes in de gelegenheid waardoor Willem –die bij king-bob woont en Red-Rum van Sandra afwezig. Red-Rum komt binnenkort nog een keertje apart op bezoek.

De nakomelingen van Doris-Day zagen er ook ditmaal allemaal weer prachtig uit.

Speciale dank aan alle mensen die mee hebben geholpen met het sjouwen en bouwen (en weer opruimen!!) van alle spelletjes en na afloop de rommel. Met speciale dank aan Hans!! Hij heeft het meeste werk verricht aangezien Okidoki op zaterdag werd gehuldigd als beste showteckel van 2009 en Annet (zij het op de valreep….) daar acte de presence gaf.

En ook de 4 kleine snoezige S-jes en de andere teckels mochten natuurlijk geen aandacht te kort komen, kortom een heel druk maar zeker geslaagd weekeind.

Onderstaand een impressie van zondag 25 april 2010