OdileAnckyCharmant ClaireDoris-DayFoxy-FelicityHemeltjeLief

 

 

 

 

Start
Omhoog
 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign by
Monique Schellekens

Stamboommiddag 2011Dit jaar - erg laat op het jaar en wel op 2 oktober 2011- een traditionele stamboommiddag, zoals we destijds met onze A-nest zijn gestart, met de pupjes en onze herplaats teckels uitgevlogen in 2010 en 2011.
De hele zomer was het bijzonder slecht weer maar de weergoden waren ons uitermate gunstig gezind, een stralende, zelfs eigenlijk een beetje te warme, dag, eigenlijk een standdag!!

Doris Day die in 2011 bij Cor en Miep is gaan wonen en waar Doortje van haar welverdiende rustige oude dag
mag genieten en alle aandacht krijgt (dat kan Doortje wel waarderen) waren van de partij. Na ons bezoek bij Cor en Miep waren we, ondanks de moeilijke keuze, heel blij dat deze -voor ons zeer bijzondere teckel- het zo goed naar haar zin heeft.  Echt heel leuk dat ook Doortje van de partij was.


Maar ook nog steeds zeer fanatieke  Eye-Catcher is in 2011 verhuisd, zij woont heerlijk in Breda en haar nieuwe baasjes en haar nieuwe vrouwtje gaat 3 keer per dag met haar wandelen en is met Eyeke op hondencursus gegaan. Na ons huisbezoek bij Eyeke en haar nieuwe baasjes hadden we hier ook -hoewel herplaatsing van een oudere huisgenoot altijd een lang overwogen en lastige keuze is-  een goed gevoel bij onze keuze. Hier ook alle aandacht voor Eyeke die hier nog jaren van ook haar welverdiende oude dag kan genieten.

Verder waren de S, T en U pupjes uitgenodigd.


Langs deze weg een bedankje aan alle teckelbaasjes die door heel het land, en zelfs BelgiŽ,  de moeite hebben genomen om een bezoek aan ons te brengen en de door ons gefokte teckels, jong maar ook oud een heel fijn huis geven!! Alle teckels zagen er super goed uit.

Wij vonden het een zeer geslaagde middag.

 

De S-jes
De T-jes De U-tjes