OdileAnckyCharmant ClaireDoris-DayFoxy-FelicityHemeltjeLief

 

 

 

Start 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Webdesign by
Monique Schellekens

Te verwachten pups
Momenteel hebben wij geen pupjes, we verwachten half mei 2020 pupjes uit de
volgende combinaties:

Zie-Zo van de Wouwer en Carson van de HermelshoeveFoto van Coquine en Caramel, nakomelingen uit eerder nest van deze combinatie (de E-nest)

 

 

Heeft u interesse in een pupje dan u contact met ons opnemen via j.meeuwesen@hetnet.nl

bellen mag uiteraard ook via 06 10714236.

Laatste nieuws altijd via mijn facebookpagina, stuurt u mij een vriendschapsverzoek? Annette Meeuwesen dan bent u altijd helemaal up-to-date


Lees voor waardevolle informatie ook onderstaand informatie

______________________________

Onze pupjes groeien altijd op in huiselijke kring. Wij stellen alles in het werk om een gezonde prachtige, goed gesocialiseerde teckelpup uit te laten vliegen.

Een teckel is een slimme, zelfstandige, eigenzinnige, hond (dat maakt de teckel nou juist ook zo leuk) die ľom een gelukkig leven te hebben en optimaal te kunnen functioneren- voldoende prikkels nodig heeft, geeft u een teckel voldoende prikkels en liefde dan heeft u aan een teckel een meer dan geweldige huisgenoot en vriend!!

 Teckels kunnen er niet tegen om een hele week (5 x 9 uur) alleen thuis te zijn!!

 De eerste 2 weken zien of horen de kleintjes nog niets en drinken en slapen ze de hele dag bij moeder

Moeder ligt dan gezellig bij haar kleintjes.

 

 We wegen de pupjes dan regelmatig om goed in de gaten te houden of iedereen goed groeit.

Op de leeftijd van 2 weken worden de pupje (en moeder) voor de 1e maal ontwormd, hierna worden ze weer ontwormd met 4, 6, en 8 weken.

 

 In de derde week gaan de oogjes en oortjes open en beginnen de kleintjes op teckeltjes te lijken en voorzichtig wat rond te lopen.

 

  

In tussen de 3e en de 4e week kunnen de pupjes al goed lopen en wordt er aan de werpkist een uitloop gemaakt en wordt er gestart met het krantzindelijk maken van de kleintjes. Ook wordt er in de 3e week gestart met voeren van puppy-pap, geweekte/fijngemaakte brokjes en af en toe een hapje gemalen biefstuk!!

 

De 5e week wordt er al flink gespeeld en wennen de pupjes aan de radio, stofzuiger en alle andere dagelijkse dingen van het leven. Ook ontvangen we uiteraard-regelmatig bezoek zodat de kleintjes goed worden gesocialiseerd. Met mooi weer mogen de kleintje ook een poosje lekker buitenspelen.

 

In de 6e week ontvangen de pupjes bezoek van de dierenarts en worden ze helemaal nagekeken en ontvangen de kleintje hun eerste enting.

Ook krijgen de pupjes in de 6e week een chip toegediend door de Raad van Beheer. Na de enting worden ze af en toe meegenomen in de auto naar de winkels en het bos.

 

 

  Met  9 weken mogen de pupjes naar de nieuwe baasjes!!